Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،سورنا ستاری در آیین رونمایی ، با اشاره به رویکرد تحول آفرین و تازه‌ای که در پژوهش و دانشگاه ایجاد شده است، گفت: باید جهت گیری تازه ای را در حوزه پژوهش آغاز کنیم و روندی که مبنی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در پژوهش است را توسعه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارک های علم و فناوری بستری مناسبی برای توسعه سرمایه گذاری در پژوهش هستند. شرکت های دانش بنیان با ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه، ایجاد آزمایشگاه‌ها، اتاق‌های تمیز و بخش های تولیدی در این پارک‌های علم و فناوری، زمینه ساز ارتباط میان صنعت و دانشگاه می‌شوند. مهم این است که بستر لازم برای  فعالیت این مجموعه ها و فضای لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شود.

ستاری با بیان این که دانشگاه می تواند از ارزش افزوده و سهام شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری منتفع شود، بیان کرد: این ارزش افزوده از طریق فروش پتنت، مشارکت در تولید محصولات دانش بنیان و توسعه شرکت های دانش‌بنیان و خلاق محقق می‌شود.

رییس بنیاد ملی نخبگان، قانون جهش تولید دانش بنیان را آینده ساز و توسعه دهنده زیست بوم فناوری و نوآوری دانست و گفت: این قانون تسهیلات و اختیارات ویژه‌ای را در اختیار پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌ها قرار داده است تا از این طریق، درآمد دانشگاه‌ها از مسیر پژوهش و فناوری افزایش پیدا کند. کلید اصلی تحول در همین بحث نهفته است و اگر می خواهیم دانشگاهی داشته باشیم که در متن جامعه نقش آفرینی کند و نیازی از نیارهای جامعه را برطرف سازد، باید در مسیر تولید محصول ایران‌ساخت  به کمک زیرساخت هایی که سرمایه گذاری بخش خصوصی در پژوهش را تسهیل می کند، گام برداریم. خوشبختانه این حرکت در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور، آغاز شده و دانشگاه فرصتی ایجاد کرده است تا ایده های نوآورانه، به محصولات حاصل از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق تبدیل شود.

رونمایی از محصولات ایران‌ساخت

در این مراسم، با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، علی خیر الدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس و حسین نادری منش رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، از محصولات ایران‌ساخت تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق مستقر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس رونمایی شد.

اتنساف محصولی تهیه شده از گیاه زعفران با هدف بهبود بیش فعالی و اختلالات توجه در کودکان، آنزیم‌های نوترکیب، کیت‌های تشخیص سلولی و مولکولی، طعم‌دهنده‌ها و عصاره‌های طبیعی بر پایه مخمر، ترکیبی از گلوتامیک اسید و سایر امینواسیدها، پری بیوتیک حاصل از کربوهیدرات‌های طبیعی و پیچیده دیواره سلولی مخمر دریل‌های جراحی و ارتوپدی ایران‌ساخت در این مراسم توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تربیت مدرس خبرخوب پارک های علم و فناوری شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه ها ایران ساخت تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۳۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود