Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@15:26:27 GMT

سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۹۲۹۷

سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد افتتاح شد

سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد اسلامی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری در این مراسم که امروز دوشنبه، ۱۶ اسفندماه در محل ساختمان سابق دانشکده هنر و معماری واحد تهران مرکزی برگزار شد، ضمن تشکر از یکی از شتابدهنده ها اظهار کرد: توسعه فرهنگ یک امر ضروری است و هیچ موضوعی نمی‌تواند مانند این مولفه مهم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه دانشگاه آزاد در نگرش خود تغییر ایجاد کرده است، تصریح کرد: این مرکز آموزشی تلاش می‌کند منابع درآمدی خود را از محل توسعه تکنولوژی، ایده و خلاقیت به دست‌آورد و به شهریه وابسته نباشد. دانشگاه آزاد در این زمینه عملکرد خوبی دارد.

وی با اشاره به ضرورت تغییر نگرش دانشگاه‌های دولتی، گفت: این مراکز آموزشی باید به کسب درآمد از توسعه تکنولوژی و فناوری توجه کنند و متکی به تخصیص بودجه نباشند.  

ستاری ادامه داد: دانشجویان دانشگاه آزاد به واسطه پرداخت شهریه به عرصه کارآفرینی قدم می‌گذارند، چرا که مجبور به تامین هزینه‌های تحصیلی خود هستند.

دانشگاه آزاد به دنبال تحول است

دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد نیز در این مراسم اظهار کرد: اتفاق مبارکی رخ داده است. مرکزی که در آن حضور داریم به عنوان نماد آموزش هنر در ایران شناخته می‌شود. بسیاری از بزرگان عرصه هنر و فرهنگ در این دانشگاه تحصیل کرده‌ و وارد جامعه شده‌اند.  

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه این مرکز آموزشی تصمیم دارد تحولی عظیم در عرصه تکنولوژی ایجاد کند، توضیح داد: این مرکز آموزشی می‌خواهد به عنوان یک کنشگر در زیست بوم فناوری باشد، به همین دلیل در عرصه صنایع خلاق وارد شده است. از دکتر ستاری و دکتر وحدت قدردانی می‌کنم. دانشگاه آزاد از یکی از شرکتها درخواست کردتا به عنوان شتابدهنده در این مرکز ظاهر شود.  

وی ادامه داد: امیدواریم که جوانان ایرانی در عرصه فرهنگ و هنر بتوانند طرحی نو دراندازند.

بودجه ۲۰۰ میلیاردی در حوزه فناوری

در ادامه مراسم علی وحدت، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تشکر از دکتر طهرانچی برای فعالیت در زمینه صنایع خلاق گفت: بودجه ۲۰۰ میلیارد در حوزه فناوری هزینه شده است و هزینه فرهنگی آن هم تامین شده است. در سال‌های اخیر شیوع کرونا ظرفیت‌ها را افزایش داده است و به شرکت‌های دانش بنیان کمک شده تا بتوانند به فعالیت خانه های خلاق کمک کنند.

وحدت با بیان اینکه این مجموعه از حوزه های مختلف به ویژه حوزه شناختی برخوردار است، اظهار امیدواری کرد که بتواند فعالیتهای متعدد را به دنبال داشته باشد.

«شفق» هم افتتاح می‌شود

سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: از بدو آغاز مسئولیت من در دانشگاه تهران تا به امروز، این مرکز آموزشی با همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری توانسته است چهار پروژه مشترک انجام دهد. من از دکتر ستاری و دکتر وحدت تشکر می‌کنم. امیدوارم تمامی شرکت‌های مستقر در این محل به موفقیت برسند. امیدوارم، پیش از اتمام دوران مدیریت خود در دانشگاه آزاد، شاهد افتتاح «شفق» باشم. 

انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی متعدد در سرای نوآوری

دکتر سعید سهراب پور، رییس اسبق دانشگاه شریف و مدیرعامل شرکت مدعو به عنوان شتابدهنده فعال در این مرکز در این برنامه گفت: اغلب دانشجویان و نخبگان ایرانی، جلای وطن را انتخاب می‌کنند و به کشورهای خارجی مهاجرت می‌کنند. برخی از فعالان عرصه فناوری با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی در ایران فعالیت می‌کنند. فعالیت های فرهنگی و اجتماعی متعددی در سرای نوآوری انجام خواهد شد.  

وی ادامه داد: یکی از شرکت‌ها در خوی، سیلیکون صنعتی تولید می‌کند. این موارد، پایه‌گذار کارخانه‌های خورشیدی هستند که به کشور وارد می‌شوند. سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد، حاصل همکاری شرکت ما و دانشگاه آزاد است. من از دکتر ستاری، دکتر طهرانچی و دکتر وحدت تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي محمدمهدی طهرانچی سورنا ستاری سرای نوآوری آزاد رئیس دانشگاه آزاد مرکز آموزشی سرای نوآوری صنایع خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس امسال با مشارکت ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور و پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰ هزار بازدیدکننده برگزار خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس امسال با مشارکت 400 شرکت فناور و نوآور و پیش بینی حضور بیش از 100هزار بازدیدکننده برگزار خواهد شد.

نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به عنوان بزرگ‌ترین رویداد علمی و فناورانه کشور در حالی به سیزدهمین ایستگاه خود رسیده است که نسبت به دوره‌های پیشین خود، شاهد برگزاری رویدادهای متنوع، برنامه‌های جنبی و متنوع بسیاری در راستای ایجاد فضای تعامل میان شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور، صنایع خلاق و متقاضیان عرصه فناوری و نوآوری است.

در سیزدهمین دوره رویداد اینوتکس، بیش از 400 شرکت فناور و مجموعه نوآور حضور دارند و در طول برگزاری این نمایشگاه آخرین دستاوردها و خدمات نوآورانه خود را به مخاطبان ارائه می‌کنند.

نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از 100 هزار بازدیدکننده بوده است و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس 1403

توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

در اینوتکس سیزدهم، بیش از 300 سخنران در چهار رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس حضور دارند و به تشریح سایر برنامه‌ها و رویدادهای این نمایشگاه می‌پردازند. اینوتکس همچنین امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات است که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشورهای مختلف در خود جای داده است.

حضور صنایع خلاق بر بستر «مانوین»

امسال بستری مناسب برای حضور صنایع خلاق و خانه‌های خلاق و نوآوری در قالب برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس فراهم شده است. این رویداد با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌شود.

در قالب نمایشگاه اینوتکس امسال همچنین به فناوری‌های تحول‌ساز نیز توجهی جدی صورت گرفته شده است و در سیزدهمین دوره‌ آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می گیرند. رویداد استیج به عنوان یکی از بخش های اصلی نمایشگاه اینوتکس 2024 شاهد حضور بیش از 90 سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس 2024 با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می شود.

در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور 100 تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازارها و صنعت‌هایی چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می شود. اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

نمایشگاه اینوتکس با بیش از 20 رویداد جانبی در تاریخ 18 تا 21 اردیبهشت‌ماه جاری با حضور بیش از 400 شرکت فناور و نوآور در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا