Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سورنا ستاری در جریان متصل شدن واحد فناور، نوآور و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه نوآوری پردیس، به زیست بوم پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: باید سعی کنیم از این توانمندی‌ها به نحو مطلوبی برای پاسخ به نیازهای فناورانه صنایع بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این واحد طی تفاهم نامه مشترک میان معاونت علمی و فناری ریاست جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است،‌ به ظرفیت انسانی و دانشی ناحیه نوآوری پردیس نیز اشاره کرد و اظهار داشت: این زیست بوم توانسته است بخش بزرگی از جوانان خلاق، متخصصان ایرانیان مقیم دیگر کشورها را در دل خود جای دهد و بسیاری از نیازهای فناورانه صنایع را پاسخ بگوید.

ستاری با اشاره به سهم درخور توجه این ناحیه از اقتصاد دانش‌بنیان کشور افزود: پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری، فقط در سال گذشته مسیر خروج ۲۳۵ میلیون یورو از کشور را سد کند و در حال حاضر ۴۰۷ عضو اصلی دارد.

رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین اضافه کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ فازهای ۲ و ۳ پارک نیز به اتمام می رسد تا میزبان زیست بوم فناوری و نوآوری شود. برقراری ارتباط مستمر و دایمی میان دانشگاه ها با پارک های فناوری یک ضرورت ملی است.

ستاری با اشاره به نقش‌آفرینی بخش‌های گوناگون در ناحیه نوآوری پردیس گفت: در این ناحیه بخش‌های مختلف مورد نیاز برای زیست‌بوم نوآوری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، حمایت‌کننده و منتورها، فضای تولید و عرضه محصول فراهم شده است و به زودی، پردیس را به قطب فناوری و نوآوری کشور تبدیل می‌کند.

ضرورت برداشتن دیوار میان دانش و صنعت

رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت ارتباط و تعامل مستمر میان صنایع و دانشگاه ها گفت: این کار به کاربردی‌تر شدن آموزشها و آمادگی دانشجویان برای ورود به کار و کارآفرینی کمک می‌کند. باید دیوار میان دانشگاه ها و پارک ها فناوری برداشته شود؛ یعنی آموزش‌ها به سمت رفع نیازها و مسائل واقعی جامعه حرکت کند.

مهمدمهدی طهرانچی افزود: ایجاد واحد فناور، نوآور و کارآفرین پردیس با همین هدف ایجاد شده است تا ارتباط میان دانشگاهیان و پارک پردیس محقق شود.

همکاری برای ایجاد پیوند دانشگاه و فناوری

تفاهمنامه ایجاد واحد فناور، نوآور و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی پردیس در  سال ۹۹ میان دانشگاه آزاد اسلامی و پارک فناوری پردیس به نمایندگی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد تا زمینه مناسبی برای ایجاد الگوی کارآمد، ارتباط دانشگاه، صنعت و فناوری فراهم شود. همچنین نقش  دانشگاه در زیست بوم فناوری و نوآوری نیز هدف دیگری است که با امضای این تفاهم نامه ارتقا خواهد یافت.

در ادامه این برنامه معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری و رییس دانشگاه آزاد اسلامی از نمایشگاه دائمی محصولات فناورانه پارک پردیس و نمایشگاهی از محصولات نوآرانه و فناورانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند.

این زیست بوم با هدف هم افزایی، اشتراک گذاری و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در پارک و دانشگاه، در حوزه های آموزش، پژوهش، فناوری، نوآوری و کارآفرینی توسعه یافته است.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانشگاه آزاد اسلامی پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاونت علمی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی پارک فناوری پردیس ریاست جمهوری میان دانشگاه زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»